Kortingen & Acties

Wilt u op vakantie gaan naar de Alpen in de zomer? Of juist lekker op wintersport? De Alpen is een uitgestrekt gebied wat voor beide seizoenen de ideale vakantiebestemming is voor vele mensen. Wij hebben voor u daarom een aparte pagina gemaakt waar we de meest leuke acties gaan bijhouden waardoor u extra voordelig online uw vakantie kunt boeken naar de Alpen en hiermee flink geld kunt besparen, of het nu voor een leuke voorjaarsvakantie is, de meivakantie, een wintersport of gewoon lekker genieten in de zomer van het prachtige uitzicht wat u praktisch overal heeft in de Alpen.

Meivakantie

Een meivakantie naar de Alpen is een lekkere weekje of 2 erop uit in een van de mooiste gebieden van Europa in deze tijd van het jaar. U bent te laat om te genieten van een echte wintersport vakantie, maar u kunt nog steeds veel sneeuw terugvinden en lekker genieten van de rust die de Alpen uitstralen en het prachtige uitzicht. Omdat het rijden naar de Alpen binnen afzienbare tijd kan met de auto, is dit een ideale bestemming om naartoe te gaan. Via een van onderstaande vakantievilla en vakantiehuisjes partners kunt u makkelijk en goedkoop uw vakantie voor Mei boeken.

VillaXL
villaxl.com

Belvilla

Wintersport

Een Wintersport naar de Alpen boeken is natuurlijk voor vele de ideale vakantie om zo in de koude maanden van het jaar toch iets leuks te gaan doen. En wat is dan leuker dan de ski’s of het snowboard op te pakken en naar de prachtige bergen met skipistes in te gaan? De Alpen zijn bij uitstek het gebied waar je heerlijk kunt genieten van deze sporten en ’s avonds lekker tot rust kunt komen, of op stap te gaan in een van de vele apre ski gelegenheden.
Kortingscodes

Op dit moment hebben wij zelf geen kortingscodes beschikbaar, als u op zoek bent naar kortingscodes kunt u ook eens kijken naar de website kortingscodeplaats, hier staan vele kortingscodes beschikbaar voor o.a. goedkoper huisjes boeken in bepaalde periodes. Hiermee kunt u veel geld besparen.

Alpen.nl
Logo
Shopping cart